Ons team bestaat uit enthousiaste en professionele medewerkers, die allemaal voor je klaar staan. Ben je benieuwd wie je bij ons kan verwachten? Laten we ons even voorstellen.

MICHAEL KOEHLER

Algemeen fysiotherapeut

Michael is al vanaf 2004 maatschapslid en werkzaam in de praktijk voor fysiotherapie, FysioFit Zandvoort. Sinds vijf jaar is hij aangesloten bij ClaudicatioNet voor de beste begeleiding van mensen met etalagebenen. Naast algemene fysiotherapie houdt hij zich verder bezig met hyperventilatie, schouderproblemen, diabetes mellitus, enkel/voetproblemen en hart/longproblemen. Michael behandelt ook veel patiënten aan-huis.

Michael is alle werkdagen van de week aanwezig in de praktijk.

JEROEN VAN DOORN

Algemeen fysiotherapeut

Jeroen van Doorn is afgestudeerd in 2011 aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij heeft in meerdere praktijken gewerkt in onder andere Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, en Zandvoort. Sinds 2019 is hij maatschapslid van FysioFit Zandvoort.  De speerpunten van zijn behandelingen richten zich op myofaciale triggerpoints, medical taping, DAM-mobilisaties, hartrevalidatie en orthopedische revalidatie.

Jeroen is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig op de praktijk.

KARIN LOTTE

Algemeen fysiotherapeut

Karin Lotte werkt vanaf oktober 2020 bij FysioFit en is sinds 1999 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. In 2010 heeft zij de opleiding tot oedeemtherapeut afgerond en is ze deskundig in het aanmeten van (steun)kousen. Verder behandelt Karin patiënten met klachten aan de wervelkolom met behulp van de Marsman methode en kan Mulligan taping toepassen.

Karin is alle werkdagen van de week aanwezig op de praktijk.

ELLES VAN DUIJN

Praktijkondersteuner Fysiotherapie

Opleiding tot verpleegkundige, afgerond in 1988.
Opleiding tot pedicure, afgerond in 1992.

Affiniteit met begeleiden van mensen in de zorg.