Ons team bestaat uit enthousiaste en professionele medewerkers, die allemaal voor je klaar staan. Ben je benieuwd wie je bij ons kan verwachten? Laten we ons even voorstellen.

MICHAEL KOEHLER

Algemeen fysiotherapeut

Michael is al vanaf 2004 maatschapslid en werkzaam in de praktijk voor fysiotherapie, FysioFit Zandvoort. Sinds vijf jaar is hij aangesloten bij ClaudicatioNet voor de beste begeleiding van mensen met etalagebenen. Naast algemene fysiotherapie houdt hij zich verder bezig met hyperventilatie, schouderproblemen, diabetes mellitus, enkel/voetproblemen en hart/longproblemen. Michael behandelt ook veel patiënten aan-huis.

Michael is alle werkdagen van de week aanwezig in de praktijk.

Als fysiotherapeut voldoe ik aan alle eisen die gesteld worden door de Nederlandse overheid en het overkoepelende orgaan voor Fysiotherapie.

JEROEN VAN DOORN

Algemeen fysiotherapeut

Jeroen van Doorn is afgestudeerd in 2011 aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij heeft in meerdere praktijken gewerkt in onder andere Haarlem, Amsterdam, IJmuiden, en Zandvoort. De speerpunten van zijn behandelingen richten zich op myofaciale triggerpoints, medical taping, DAM-mobilisaties, hartrevalidatie en orthopedische revalidatie.

Jeroen is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig op de praktijk.

ELLES VAN DUIJN

Praktijkondersteuner Fysiotherapie

Opleiding tot verpleegkundige, afgerond in 1988.
Opleiding tot pedicure, afgerond in 1992.

Affiniteit met begeleiden van mensen in de zorg.